Nieuwsdetails

Workshops Duurzaamheid

dinsdag 19 juni 2012 door jet Joris

Duurzaamheid is tegenwoordig een veelgebruikt begrip. Hiermee wordt bedoeld dat er nu en in de toekomst geen schade wordt aangericht aan het leven op de aarde. Enkele voorbeelden van duurzame onderwerpen zijn: energie, grondstoffen, voedsel en water.

Het is belangrijk dat er voldoende kennis en aandacht is voor deze onderwerpen, niet alleen op school maar ook thuis. Dat is voor onze toekomst en die van onze kinderen van groot belang.

Daarom organiseren wij aan het begin van het nieuwe schooljaar vier workshops over water, energie, voedsel en natuur. Dat gebeurt op woensdagochtend 12 september, 19 september, 26 september en 3 oktober in Plinthos.

Deze zijn bedoeld voor ouders, grootouders en andere verzorgende volwassenen van basisschoolleerlingen uit de regio.

De workshops geven informatie over de manier waarop kinderen op school inzicht krijgen in voedsel, energie, water en natuur. Daarbij ligt, ook in de workshops, de nadruk op praktische vaardigheden en toepassingen. De workshops worden gratis aangeboden.

Nadere informatie vindt u in het pdf-bestand van de folder. Deze kunt u hier downloaden.

Aanmelden kan door de gewenste datum via "activiteitenkalender" van deze website aan te klikken en het aanmeldingsformulier in te vullen en ons door te sturen. U ontvangt dan een bevestiging. De deelname is beperkt en op volgorde van datum aanmelding. Dus wees er snel bij!

©2024 Stichting De Rollen