Wie we zijn

Stichting De Rollen is een groot liefhebber van onze bijzondere, maar ook kwetsbare planeet. Die passie wil De rollen zoveel mogelijk overbrengen op anderen. De Rollen is daarbij echter allerminst een betweter en preekt niet wat de ander moet 'willen'. Daarom helpt Stichting De Rollen als sympathieke verzorger en innovatieve ontdekker anderen zelf te ontdekken hoe ze de wereld samen zo bijzonder kunnen houden.

We zijn ambassadeur van de Global Goals.

Stichting De Rollen biedt Natuur en MilieuEducatie voor iedereen. We zijn opgericht in de lente van 2003 onder de naam CNME Westelijke Mijnstreek. De eerste 10 jaar was het CNME gevestigd in de voormalige steenfabriek Plinthos, bij het Danikerbos. Sinds 2014 in het gebouw van Dierenbeschermingscentrum Limburg te Born.

 

Steun je ons?
Wil je ons een financieel steunen? Daar zijn we erg blij mee. We zijn weliswaar professioneel, maar niet commercieel. Als stichting zijn we afhankelijk van subsidies en donaties. Omdat we een ANBI zijn, een goed doel, is je schenking aan Stichting De Rollen fiscaal aftrekbaar. Hoeveel belasting je terug krijgt, is afhankelijk van verschillende criteria.

Stuur een bericht naar info@derollen.nl of geef rechtstreeks via een storting op 
IBAN NL24RABO0130557064 t.n.v. St. Centrum voor NME te Born

https://www.berekenhet.nl/giften/giften-goede-doelen-aftrekbaar.html

Privacyverklaring
Download hier onze privacyverklaring.

©2024 Stichting De Rollen