Nieuwsdetails

Welkom op de open dagen

dinsdag 7 januari 2014 door Jet Joris

Op vrijdag 17 januari vindt de officiele opening plaats van het gebouw van het Dierenbeschermingscentrum, waarin het CNME de Rollen is gehuisvest. De opening op 17 januari heeft een besloten karakter.

Op zaterdag 18 januari mag iedereen een kijkje komen nemen, want dan is de open dag! Tussen 11:00 uur en 16:00 uur vinden er tal van activiteiten plaats. Zo kan een kijkje genomen worden achter de schermen van het centrum.
Zo zal het CNME De rollen uitleg geven over haar activiteiten voor het basisonderwijs en in het practicumlokaal "De Rollenbol" iedereen laten kennismaken met uitvergrootte minidiertjes met behulp van speciale microscopen, kennis laten maken met verschillende vogelsoorten en knuffelen met pluche natuurdieren. 
Het team van DAVALON, knowledge in pet coaching, is zaterdag 18 januari eveneens aanwezig. Jolanda Pluijmakers en haar team zullen lezingen geven over honden-en kattengedrag én interactieve workshops bieden die kinderen leren op een goede manier om te gaan met honden en katten.
Voor zondag 19 januari geldt hetzelfde dagprogramma en dezelfde tijdstippen als voor de zaterdag. De zondag is alleen toegankelijk voor mensen die een uitnodiging hiervoor hebben ontvangen.
We hopen u te mogen ontmoeten tijdens het openingsweekend in het dierenbeschermingscentrum aan de Langereweg 9 in Born. Hopelijk tot dan!

een proost op een goede start van het nieuwe jaar in het nieuwe gebouw!

er wordt nog hard gewerkt aan de praktijkruimte van het CNME 

©2024 Stichting De Rollen