Nieuwsdetails

Gratis zadenpakket voor basisscholen

donderdag 8 november 2018 door Jacqueline Tilman

Na de succesvolle verspreiding van de pakketten vol groentezaden aan basisscholen en bso's afgelopen voorjaar, krijgt dit in 2020 een vervolg. Zo werken we er met elkaar aan dat elk kind een moestuin kan ervaren.

Hoe ziet een pakket eruit?
De inhoud van het pakket bestaat uit 10 zakjes met duizenden zaden voor bindsla, radijs, kropsla, tomaat, andijvie, rode biet, stoksnijboon, prei, spinazie, peen.
Op de pakketten staan de gewasnaam, een jaarcode en een link waarmee je kunt nagaan waar de pakketten vandaan komen. De zaden in de pakketten zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en genetische modificatie.
    
Meer teeltinformatie
Er wordt ook een boekje met meer teeltinformatie bijgeleverd. De teeltinformatie is op verzoek uitgebreid. Dit maakt het zadenpakket nog aantrekkelijker en inspireert om ermee aan de slag te gaan. Je kunt het pakket uiteraard ook aanvullen met eigen lesmateriaal.

Voor de duidelijkheid 
Per school is 1 pakket beschikbaar. Ook per bso is 1 pakket beschikbaar. De zaden van vorig jaar zijn ook in 2020  nog heel goed bruikbaar, dus heb je nog liggen, gebruik deze dan eerst.

Aanvragen voor 1 februari
De belangstelling is groot, dus we noteren de volgorde van aanmelding. Stem de aanvraag af met je collega's. De belangstelling is groot, dus we noteren de volgorde van aanmelding.

©2024 Stichting De Rollen