Nieuwsdetails

Vacature: vrijwilliger voor het ontwikkelen van educatieve leermiddelen

donderdag 16 mei 2019 door Jacqueline Tilman

Voor het ontwikkelen en updaten van ons educatieve lesmateriaal zoeken we een vrijwilliger die kennis heeft van didactiek, natuur en duurzaamheid.

Dit is een veelzijdige, uitdagende functie waarbij je - als jongere - veel kunt leren, of - als iets minder jongere - je ervaring in kunt zetten!

Profiel

Je bent bereid je te verdiepen in de didactiek van Natuur en Milieu-Educatie en van Onderzoeken & Ontwerpen, voor het gestructureerd ontwerpen van lesmateriaal. Onderwijservaring is een pré.
Je bent handig met de pc en kunt digitale leermiddelen inzetten.

Werkzaamheden
Je ontwikkelt vernieuwend educatief materiaal voor natuur- en milieueducatie of je stelt bestaande materialen bij.
In grote lijnen ligt vast wat je gaat maken. In samenspraak met de coördinator en/of de consulent wordt de opzet gemaakt, de uitwerking doe je zelfstandig.

Beschikbaarheid
Je kunt werken aan een afgebakend project met een tijdsduur van ongeveer twee maanden. Eventueel kun je daarna een nieuw project aanpakken. Werktijden zijn in overleg.

Tegenprestatie
Je wordt opgenomen in een klein, gezellig team en je werkt in een bijzondere omgeving. Wij zijn blij met je inzet en zullen je ruim voorzien van koffie, thee, chocolademelk. En je krijgt een kilometervergoeding.

Inlichtingen
jacqueline.tilman@derollen.nl

 

©2024 Stichting De Rollen