Nieuwsdetails

Vacature vrijwilliger Evenementen Organisator

maandag 2 mei 2016 door Jacqueline Tilman

Organisatietalent, met creatieve geest en groot vermogen tot samenwerken

Wil jij je dit jaar een paar keer inzetten voor onze organisatie?
Wij zoeken namelijk twee mensen die ons willen ondersteunen bij de organisatie van vier publieksevenementen in 2016. De onderwerpen en globale inhoud van de evenementen staan vast en hebben alles te maken met natuurbeleving. De evenementen zijn in de maanden juli, augustus, september en oktober.

Bij de start wordt in overleg met de medewerkers van het CNME een plan opgesteld. We verdelen de taken en maken afspraken. Tot je taak behoren alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij de uitvoering van een evenement. Je regelt bijvoorbeeld materialen, stelt een persbericht op, maakt flyers en verspreidt die in de omgeving. Je bedenkt met het team activiteiten voor kinderen en volwassenen en je bereidt die voor. Op de dag van het evenement ben je beschikbaar om te assisteren bij de uitvoering.

We verwachten van kandidaten dat ze representatief zijn voor onze organisatie. Samenwerken, creativiteit, handigheid (met pc of met materialen) en betrouwbaarheid zijn eigenschappen die je hebt en kunt inzetten.

Beschikbaarheid: een dag in de week, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op de dagen zelf en vlak eraan voorafgaand zal het wat drukker zijn.

Tegenprestatie
Je wordt opgenomen in een klein, gezellig team en je werkt in een bijzondere omgeving. De werkzaamheden zijn afwisselend. De afsluiting van een geslaagd evenement geeft veel voldoening, die we met alle betrokkenen vieren.

Inlichtingen en meer informatie alleen via mail: jacqueline.tilman@derollen.nl

 

©2024 Stichting De Rollen